Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Ύστερα απο ένα συγκλονιστικό ματς για γερά νεύρα η ομάδα μας έχασε δίκαια 82-76 μέσα στην καυτή έδρα της Ερμιόνης, χωρίς να μπορέσει να πιάσει την καλή απόδοση που μας έχει συνηθίσει, κι έτσι ήρθε η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα.
Στον αγώνα, η ομάδα της Ερμιόνης ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα μπροστά, με την διαφορά να κυμαίνεται απο τους 4 έως τους 12 πόντους, με απίστευτη ευστοχία στα τρίποντα (12). Μικρή εξαίρεση το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου όπου περάσαμε μπροστά για 3 κάνοντας 16 -27 επιμέρους σκορ. Στο σημείο εκείνο διεκόπη ο αγώνας λόγο των ύβρεων που εξαπέλυε η κερκίδα κατά παικτών και διαιτητών, πράγμα το οποίο μας έκανε να χάσουμε την συγκέντρωσή μας , κάνοντας πολλά λάθη που μας στοίχησαν το ροζ φύλλο αγώνα. 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ,ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
Επίσης θα πρέπει εδώ να σημειωθεί  η απαράδεκτη συμπεριφορά των φιλάθλων οι  οποίοι σε όλο τον αγώνα μας έβριζαν με χυδαίες εκφράσεις όπως:*ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ-ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ*και άλλα τα οποία δεν θα ήταν σώφρον να ειπωθούν γιατί ακολουθεί και δεύτερος γύρος και ο κόσμος της ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ είναι ευαίσθητος σε ζητήματα πατρίδας και τόπου καταγωγής.
Κύριοι πολιτισμένοι απο την Ερμιόνη:ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ (φαίνεται πως εσείς στο μάθημα ιστορίας απουσιάζατε). ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
Επίσης 3-4 παίχτες όπως το Νο 9 και Νο 10 καθώς και ένας πρώην παίχτης με φόρμα που βρισκόταν στην κερκίδα,προκαλούσαν και έβριζαν την ομάδα μας, προφανώς αυτοί οι κύριοι έχουν το θάρρος να τα κάνουν μόνο μέσα στην έδρα τους...
Τελειώνοντας με την απαράδεκτη συμπέριφορα των ανθρώπων που ασχολούνται με την διοίκηση της Ερμιόνης,οι οποίοι δεν φρόντισαν να έχουν ζεστό νερό για μπάνιο, με αποτέλεσμα οι παίχτες μας να κάνουν με παγωμένο και σε άθλιες συνθήκες. Σε διαμαρτυρία μας,μας ειρωνεύονταν λέγοντας μας:δεν το ξέραμε....ας μας το λέγατε....
Δίκαιη νίκη της Ερμιόνης, απαράδεκτη φιλοξενία!!!
Η ομάδα μας αυτό το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου αντιμετωπίζει την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και φαβορί για άνοδο στην Γ Εθνική, τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, στις 19:00 στο κλειστό της Νέας Κίου. Να είστε όλοι εκεί!!!


                                                       Η Διοίκηση 
                                   Α.Ο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ(Κουλούκης)Στρούμπος, Χατζηαντωνάκης 20,Καψόπουλος  , Κουγιάς Ε , Τετώρος ,Κουγιάς Β ,Μιχαλόπουλος Α 9, Δωροβίνης 8(2), Θωμόπουλος 13(2) ,Μιχαλόπουλος Μ 19, Κάπλατζης 7(1),Ευδοκίου.                                                                                     

ΕΡΜΙΟΝΗ(Σκορδής)Μέξης 3(1),Λούζης,Κοσσιώρης 13,Μαναριώτης 30(6),Γκολέμης 10(1),Μαγδαλινός 3(1),Δεβελέκος 8,Μπακάλης 3(1).Σμάνης,Χιώτης,Βούρδουλας   8(1),Παπαφράγκου 3(1)

Δεκάλεπτα:α21-21,β21-10(ημ42-31),γ16-27,δ24-18

Διαιτητές:Κουτσοδήμος Π-Μαυραντζάς Γ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.