Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΚΑΙΗ ΗΤΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

Δίκαια και βαριά ήττα υπέστη η ομάδα μας απέναντι στην κορυφαία ομάδα της κατηγορίας, τον  Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου. Η ομάδα μας, δυστυχώς,  αν και παθιασμένη, δεν κατάφερε να ακολουθήσει ούτε μια στιγμή τον ρυθμό του αντιπάλου, και η ήττα ήρθε φυσιολογικά.
Σκοπός της ομάδας απο την αρχή της χρονιάς ήταν ενα καλό πλασάρισμα στην τελική  βαθμολογία, προσπαθώντας να παίξει, όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες όμορφο basket.
Πολλά συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Αρχ.Κορίνθου για το καθαρό και όμορφο bαsket που προσέφερε σε όσους  βρέθηκαν στο κλειστό της Νέας Κίου.
Τελειώνοντας, πολλά μπράβο στους φιλάθλους που μας συμπαραστάθηκαν, γεμίζοντας για άλλη μια φορά το κλειστό μας, μέσα σε κόσμια ατμόσφαιρα(για αυτό και το χειροκρότημα της αντίπαλης ομάδας).



ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ:(Κουλούκης) Στρούμπος 4, Χατζηαντωνάκης 9,Καψόπουλος, Κουγιάς Ε, Τετώρος, Κουγιάς Β 6, Μιχαλόπουλος Α 15(2), Δωροβίνης 5, Θωμόπουλος, Μιχαλόπουλος Μ 10, Κάπλατζης 5, Ευδοκίου 2.   



AΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ:(Βλάσσης-Δημητριάδης) Ανδρέου 2, Τριανταφύλλου 2, Κατσαμάκης 14(4), Λεβεντόπουλος 14(1), Γκαιντάσοφ 4, Γδύσης, Δανιήλ 21(3), Οικονόμου 2, Σταυρόπουλος 30(3), Παχουλάς 4, Αδάμ 2.



Δεκάλεπτα:α11-22, β16-35(ημ27-57), γ16-20, δ13-28

Διαιτητές:Καραλής Κ.-Τζαμάκου Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.