Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕ ΑΜΥΝΑ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!


 
Με την καλύτερη της φετινή εμφάνιση η ομάδα μας πέρασε εύκολο απόγευμα στο κλειστό του Βέλου απέναντι στον Διαγόρα Βέλου.
Η ομάδα του Βέλου (την οποία ευχαριστούμε για τη φιλοξενία της) δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό που έδωσαν  στο παιχνίδι οι παίχτες του Κουλούκη  και έτσι βρεθήκαμε να προηγούμαστε απο νωρίς στο σκόρ με το ημίχρονο να κλείνει στο 22-42.


Στο δεύτερο ημίχρονο  συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και με πολύ καλή άμυνα και ευστοχία στην επίθεση διερύναμε την διαφορά και παίξαμε καλό μπάσκετ.


Στα μεγάλα κέρδη του παιχνιδιού η πολύ θετική συμμετοχή των "μικρών" της ομάδας, Παναγιώτη Καψόπουλου και Κων/νου Καραγιάννη, που θα πρέπει να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα εν όψει της δύσκολης συνέχειας.
 Έτσι, στο τέλος της 7ης αγωνιστικής ο Αργοναύτης βρίσκεται στην 3η θέση της Α1 Αργολίδας-Κορινθίας 

(ΕΣΚΑΚ), πίσω απο την Αρχαία Κόρινθο και σε ισοβαθμία με το Ναύπλιο 2010 .

Οι αθλητές, προπονητής και έφοροι της ομάδας θέλουν να αφιερώσουν αυτή την νίκη στον Δημήτρη Μωραΐτη και να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση. Ευχόμαστε να σε δούμε γρήγορα στην εξέδρα. Έχουμε πολλά εκτός έδρας ακόμα, προλαβαίνεις. 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΕΛΟΥ(Βοηδήλας)Καπώνης 3,Μπράβος 
3,Ζεκάι,Ουλής 7,Μουτάφης 5(1),Μαυρονάσιος 2,Ραυτόπουλος 8,Γκιόλης,Ταγαράς 6,Νικολάου,Μπάφες 4,Σωτηρίου

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ(Κουλούκης) Χατζηαντωνάκης 25,Καψόπουλος  , Κουγιάς Ε , Τετώρος 3,Κουγιάς Β 2 Μιχαλόπουλος Α 8(1), Δωροβίνης 4, Ευδοκίου 7 , Θωμόπουλος 11(1) ,Μιχαλόπουλος Μ 15, Κάπλατζης 4,Καραγιάννης.

Δεκάλεπτα α11-19,β11-23,(ημ22-42)γ5-16,δ11-21

Διαιτητές Πετρόπουλος Γ-Καραλης Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.