Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟ 2013


Δια πυρός και σιδήρου η νέα νίκη της ομάδας μας,αυτήν την φορά μέσα στην έδρα του Ξυλοκάστρου με σκορ 52-54.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο.Οι δύο ομάδες προσπάθησαν  να επιβάλλουν, η κάθε μια τον ρυθμό της αλλά αυτό δεν ήταν δυνατόν, με αποτέλεσμα ο αγώνας να πάει πόντο πόντο έως το τέλος.
Οι παίχτες μας, με μεγάλα ψυχικά και σωματικά αποθέματα,απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα, πήραν μεγάλο διπλό,με ενέργειες  που δείχνουν την κλάση και την εμπειρία που διαθέτουν.
Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό όπου χάναμε με 52-50.Εκεί με πιεστική άμυνα κλέψαμε την μπάλα και ο Θωμόπουλος έφυγε στον αιφνιδιασμό φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.Νέα άμυνα για σεμινάριο και 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος μίλησε η καρδιά του αρχηγού μας Βασίλη Κουγιά,ο οποίος πήρε την τελική επίθεση κάνοντας μια εκπληκτική ενέργεια και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 52-54 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Ευχαριστούμε την ομάδα του Ξυλοκάστρου για την φιλοξενία.
Μοναδική παραφωνία σ αυτόν τον πολύ όμορφο αγώνα, η απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν ότι ανήκουν σε έναν ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο ΑΟΞ,και με τις ενέργειές τους δηλητηριάζουν τον σύλλογο,το άθλημα και τα νέα παιδιά που έρχονται στο γήπεδο και βλέπουν τέτοιες συμπεριφορές.
Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 7 στο κλειστό γήπεδο της Κορίνθου με αντίπαλο τον τοπικό ΚΑΟΚ . Στηρίξτε μας. 


Α.Ο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ:(Γκούρβελος)Ρήγας 3(1), Μάρκελλος 10, Γιασεράνης 3(1), Στρούζας, Ντόμαλης, Μάρας 12(1), Βαρβιτσιώτης, Γιουρούκος 4, Γκόλιας 2, Κακριδής 10(2), Πάγκαλος 6, Τάρναρης 2

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ:(Κουλούκης) Στρούμπος ,  Χατζηαντωνάκης 9,Καψόπουλος, Κουγιάς Ε, Τετώρος,  Κουγιάς Β 8, Μιχαλόπουλος Α 13(3), Δωροβίνης 4, Θωμόπουλος 4, Μιχαλόπουλος Μ 9, Κάπλατζης 7, Ευδοκίου .  

Δεκάλεπτα: α 12-14, β 17-17( ημ 29-31), γ 11-11, δ 12-12

Διαιτητές: Τρίγκα Α-Μαυραντζάς  Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.