Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Αμαύρωσαν την ιστορία τους

Ύστερα από μια πολύ καλή εμφάνιση, η ομάδα μας επέστρεψε στις νίκες και εδραιώθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, κερδίζοντας πολύ εύκολα τον Οίακα Ναυπλίου με σκορ 74-41. 

Η ομάδα του Αργοναύτη από το πρώτο λεπτό μπήκε δυνατά σε άμυνα και επίθεση, μη δίνοντας το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει στη νίκη. Η αντίπαλη ομάδα από την αρχή του αγώνα διαμαρτυρόταν έντονα σε κάθε φάση στους διαιτητές, προσπαθώντας να κερδίσει κάποιο σφύριγμα. Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς η αποβολή τριών παικτών της ομάδας του Οίακα. 

Στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου και έχοντας πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό 3ο δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 32-14, ο αντίπαλος προπονητής έκρινε σωστό να πάρει την ομάδα του και να αποχωρήσει προς τα αποδυτήρια, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κακή διαιτησία. Οι παίκτες του Οίακα κατά την αποχώρησή τους ήταν εριστικοί τόσο με την κερκίδα όσο και με τον πάγκο της ομάδας μας, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να προβούν στη διακοπή του αγώνα. Μιλώντας με τους διαιτητές, μέλος της διοίκησης του Αργοναύτη πληροφορήθηκε ότι θα έκλειναν το φύλλο αγώνα και το ματς θα κατοχυρωνόταν υπέρ μας με το σκορ να είναι 70-39 8'43'' πριν το τέλος του αγώνα, καθώς επίσης και με μηδενισμό της ομάδας του Οίακα. Τελικά, ύστερα από παραινέσεις μας και ενώ η αντίπαλη ομάδα έκανε μπάνιο στα αποδυτήρια,  ο αγώνας συνεχίστηκε χωρίς φιλάθλους στην κερκίδα και με την παρουσία αστυνομικής δύναμης για τα τελευταία λεπτά, με τους έφηβους παίκτες των δύο ομάδων να παίζουν κάτι από μπάσκετ και κάτι από βόλλεϋ. 

Η φιλοξενία μας προς τους αντιπάλους μας ήταν άψογη. Δεν μπορούμε όμως να καταλάβουμε το σκεπτικό των ανθρώπων του Οίακα και τον εκνευρισμό τους σε όλο τον αγώνα. Είναι ομάδα ιστορική, ομάδα που έχει βγάλει αξιόλογους παίχτες, ομάδα που έχει τιμήσει τον τόπο μας με την παρουσία της σε εθνικές κατηγορίες. Δεν επιτρέπεται να προσβάλει έτσι τους φιλάθλους της, τις αντίπαλες ομάδες και τον κόσμο τους, και φυσικά το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει, προφασιζόμενη τα σφυρίγματα της διαιτησίας, και ενώ η διαφορά είναι στο +31.  Θα πρέπει να μάθουν κάποιοι ότι στη ζωή υπάρχει και η λέξη ήττα. Το Δ.Σ. καθώς και οι παίκτες του Αργοναύτη λυπούνται πραγματικά για τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Συνεχίζουμε δυναμικά και ενωμένοι, παίζοντας πάντα για την ένδοξη φανέλα μας.


Το Δ.Σ. και οι παίκτες του Αργοναύτη


Αργοναύτης (Κουλούκης):Στρούμπος 1, Καψόπουλος, Τετώρος 7(1),Χατζηαντωνάκης 11, Σαρηγιάννης 4, Κουγιάς Βασ 2, Κουγιάς Ευαγγ, Ν. Μιχαλόπουλος 13(2), Δωροβίνης , Aστριτ , Θωμόπουλος 9 (1), Μ. Μιχαλόπουλος 21(2), Κάπλατζης Μ 6.

Οίακας Ναυπλίου:(Γκόλαντας-Παπακωνσταντίνου) Ρέππας, Λιακόπουλος 6, Στατεράς 13, Μπακόπουλος 10(2), Μπαβέλας, Τατούλης 2, Φλεβάρης 8(1), Παπασαράντος 2, Μποζιονέλος 2, Καζάς 2, Φούσκαρης 4.

Δεκάλεπτα α 14-9,β 23-16,(ημ37-25 ), γ32-14,δ5-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.