Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Η ΠΡΩΤΗ...

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε σε γνωστό στέκι καφέ της Νέας Κίου η πρώτη συγκέντρωση των μελών του νέου Δ.Σ. της ομάδας μας. Εννέα (9) άτομα, πέντε (5) άντρες και τέσσερις (4) γυναίκες παρουσία και του προπονητή κ. Κουλούκη και μερικών επίσης παικτών της ομάδας, συζητήθηκαν θέματα εφ' όλης της ύλης για την νέα αγωνιστική περίοδο, τόσο αγωνιστικά σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, όσο και διοικητικά. Συζητήθηκαν ακόμα θέματα που έχουν να κάνουν με την όλη σωστή λειτουργία του συλλόγου μας.

Να ενημερώσουμε τους φίλους μας, πως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα τεθούν σε κυκλοφορία οι νέες κάρτες διαρκείας της ομάδας (αξίας 10€). Αποφασίστηκε κάθε εβδομάδα το Δ.Σ. να συγκεντρώνεται και να ασχολείται με τα τρέχοντα θέματα. Στο αγωνιστικό κομμάτι έχουν επισημανθεί 2-3 στόχοι παικτών και υπάρχει ταύτιση απόψεων. Εάν οι συγκεκριμένοι παίκτες αποκτηθούν θα προκαλέσουν αίσθηση!


Γενικά από την πρώτη συγκέντρωση υπήρχε θαυμάσιο κλίμα και βασικός μας στόχος είναι οι ομάδες μας και φέτος να πρωταγωνιστήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.