Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ

Μια νίκη που δίνει μεγάλη ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος, σημείωσε η ομάδα μας στο  τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο το Ναύπλιο 2010.
Ένας αγώνας άξιος των ονομάτων των δύο ομάδων,που αποζημίωσε όσους φίλους βρέθηκαν στο κλειστό του Ναυπλίου.
Ο αγώνας δεν ήταν για καρδιακούς αφού κρίθηκε στην παράταση και ήταν σε όλη την διάρκειά του ντέρμπι.Καμία ομάδα δεν ξέφυγε, με εξαίρεση το δεύτερο δεκάλεπτο όπου η ομάδα μας ήταν μπροστά από 7 έως 9 πόντους.
Κυρίαρχα χαρακτηριστικά του αγώνα οι δυνατές άμυνες και τα ψυχικά αποθέματα των παιχτών και των δύο ομάδων.Με τους παίχτες μας να δίνουν ψυχή και σώμα για το καλό της ομάδας κατάφεραν να κερδίσουν μια πολύ αξιόλογη ομάδα, καθώς επίσης και προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό(γήπεδο,τραυματισμοί).
Σε ένα παιχνίδι που πήγε να χαθεί στο τέλος τις κανονικής διάρκειας όπως και της παράτασης, η ομάδα μας απέδειξε την εμπειρία και την ποιότητα που διαθέτει.
Όλοι ήταν εξαιρετικοί, αλλά πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον Γιάννη Μπουτσικάκη(έστειλε το παιχνίδι στην παράταση με 3\3 βολές 2 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, και τις 2\2 στο τέλος τις παράτασης) και τον Δημήτρη Γεωργούση(εξαιρετική παρουσία σε άμυνα και επίθεση με  πολύ καλή στατιστική).
Επόμενος αγώνας στις 2 Νοεμβρίου στο κλειστό της Ερμιόνης με τον Α.Ο Κρανιδίου στις 19:00.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ,ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΚΤΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.


ΝΑΥΠΛΙΟ 2010:(ΦΙΛΙΝΗΣ-ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ)ΤΣΟΤΣΟΚΟΣ 14, ΚΟΥΤΑΛΙΔΗΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΜΩΡΑΙΤΗΣ 10, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 14(2), ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ, ΜΑΝΟΥΧΟΣ 14(2), ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ 15(3), ΑΥΓΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 3, ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, ΚΟΜΜΑΤΑΣ 2, ΕΥΔΟΚΙΟΥ. 

Α.Ο. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: (ΚΟΥΛΟΥΚΗΣ-ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ) ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ 20, ΓΙΑΓΚΙΟΖΗΣ , ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ 10, ΚΑΠΛΑΝΤΖΗΣ Μ 1, ΜΙΧΑΛΟΠΥΛΟΣ Α 12(3), ΔΩΡΟΒΙΝΗΣ 6, ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ 14(2), ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ 6(2), ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ 4, ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ, ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΣΤΑΥΡΟΥ .

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:α 13-22, β 16-14(27-36ημ) γ 12-11,δ 19-13, παρ 12-13

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.- ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.