Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΝΙΚΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ


Με μια ακόμα νίκη  συνέχισε η ομάδα μας κερδίζοντας την πολύ αξιόλογη ομάδα των Μεθάνων με σκορ 60-67.
Ένας αγώνας,που από την αρχή ως το τέλος κράτησε το ενδιαφέρον για τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Κορίνθου και βρήκε τελικό νικητή την ομάδα μας.
Η διοίκηση του συλλόγου  επειδή ακούγονται πολλά τον τελευταίο καιρό για πρωταθλήματα και άλλα,θα ήθελε να ενημερώσει πως ο στόχος της ομάδας  είναι το καλό και όμορφο μπάσκετ και όχι η άνοδος στην Γ΄εθνική.Έχουμε κτίσει κάποια πράγματα σαν ομάδα και δεν έχουμε σκοπό να τα γκρεμίσουμε κάνοντας πρωταθλητισμό.Ο πρωταθλητισμός  είναι για άλλους.Στόχος μας είναι το καλό μπάσκετ και οι καλές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων που απαρτίζουν αυτον τον σύλλογο.
Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας είναι το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο κλειστό της Κορίνθου με τον Κ.Α.Ο Κορίνθου.
Θα υπάρχει λεωφορείο για όποιον φίλο θέλει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας μας.Αναχώρηση απο το κλειστό της Ν.Κίου 17:00.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!

Α.Π.Ο ΜΕΘΑΝΑ(ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Θ):ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ Σ 2, ΙΜΠΡΑΗΜΑΚΗΣ Ε 6(2), ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ Α, ΓΚΙΩΝΗΣ Χ 6, ΜΙΧΑΛΗΣ Κ 24(1), ΚΑΡΙΩΤΗΣ Α 4, ΓΑΛΑΡΑΣ Β 6, ΧΡΗΣΤΟΥ Χ 2, ΜΕΝΤΗΣ Χ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ Δ 10, ΠΑΓΚΑΛΟΣ Μ. 

Α.Ο. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: (ΚΟΥΛΟΥΚΗΣ-ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ-ΚΟΥΓΙΑΣ) ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ 11(1), ΓΙΑΓΚΙΟΖΗΣ ,ΚΟΥΓΙΑΣ Β 2,  ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ 9, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Α 19(3), ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ 9, ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΑΚΗΣ 1, ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ 14, ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ, ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΣΤΑΥΡΟΥ.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:α 17-16, β 15-20(32-36ημ) γ13-12,δ 15-19





ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:ΜΑΥΡΑΤΖΑΣ Γ- ΤΡΙΓΚΑ Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.