Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Τέλος καλό...


Νέα νίκη, τρίτη κατά σειρά, πέτυχε η ομάδα μας επί του Άρατου Κιάτου με σκορ 71-55. Πρόκειται για σημαντική νίκη, γιατί επιτεύχθηκε επί ενός ισχυρού αντιπάλου, ίσως του πιο δυνατού μέχρις ώρας. Η ομάδα μας ξεκίνησε αγχωμένη τον αγώνα, με κακές επιλογές στην επίθεση, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος, όντας ιδιαίτερα εύστοχος σε βολές και τρίποντα, να είναι μέσα στο παιχνίδι. Το ημίχρονο έληξε με ισόπαλο σκορ 33-33, με τον Αργοναύτη να έχει ανεβάσει λίγο την απόδοσή του, κυρίως επιθετικά.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φωνές του κόουτς έπιασαν τόπο… Με δυνατή άμυνα και με τους Μ. Μιχαλόπουλο και Μ.  Κάπλατζη να είναι καταπληκτικοί κάτω από το καλάθι, και με τους Ν. Μιχαλόπουλο, Γ. Θωμόπουλο  να επιτυγχάνουν καθοριστικά καλάθια, και τον πολύ καλό Α.  Χατζηαντωνάκη να αλλάζει τις ισορροπίες με τη συμμετοχή του στον αγώνα , η ομάδα μας έφτασε με ασφάλεια στη νίκη και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.

Το βάφτισμα του πυρός πήρε και ο νεαρός Κωνσταντίνος Καραγιάννης.

Εκπληκτικός ήταν και πάλι ο φίλαθλος κόσμος του Αργοναύτη (πάνω από 150 άτομα), που αποθέωσε και ώθησε την ομάδα στη νίκη.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Κόκκορης- Σταματόπουλος.

Αργοναύτης (Κουλούκης): Στρούμπος, Χατζηαντωνάκης 4, Καραγιάννης, Κουγιάς Ε, Τετώρος 3(1), Κουγιάς Β, Μιχαλόπουλος Α. 21(2), Δωροβίνης 5, Ευδοκίου, Θωμόπουλος 8, Μιχαλόπουλος Μ. 16, Κάπλατζης 14.

Άρατος Κιάτου (Μαθιόπουλος): Μπαμπλής 9(3), Δουδής, Παύλου, Μούζουλας, Δημητριάδης 3(1), Ματσανιώτης 4, Κουτρούλης 9(1), Ζαρρής, Μπάρτζης, Οικονόμου 15(2), Σημαιοφορίδης 6, Κριεζής 9.

Δεκάλεπτα: α 15-17, β 18-16 (Ημίχρονο 33-33), γ 19-9, δ 19-13 (Τελικό 71-55)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.