Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ........

Σε ένα συγκλονιστικό ματς, παρουσία πλήθους κόσμου στο κλειστό Ναυπλίου, η ομάδα μας έχασε με σκορ 65-60 απο το Ναύπλιο 2010.
Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στο τελευταίο 1,5 λεπτό του τέταρτου δεκαλέπτου και ενώ το σκόρ ήταν 59-59. Η ομάδα μας, έχοντας την κατοχή της μπάλας, αστόχησε σε σουτ 3 πόντων, υπό ασφυκτική πίεση στον παίχτη μας (υποψία φάουλ) και στην αντεπίθεση δεχτήκε τρίποντο.
Το μάτς απο την αρχή ήταν ντέρμπι, με την ομάδα του Αργοναύτη να πιάνει καλή απόδοση και να εκτοξέυει την διαφορά στους 10 πόντους. Εκεί όμως άρχισαν τα όργανα... όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν και κατάλαβαν....
Δύο τεχνικές ποινές στον πάγκο, (την ώρα που ο αντίπαλος πάγκος να μη δέχεται ούτε παρατήρηση, ενώ απο την αρχή του αγώνα διαμαρτυρόταν συνεχώς, μπήκε μέσα στον αγωνίστικο χώρο και σαφώς έκανε υποδείξεις και στους διαιτητές), 4  φάουλ στα μισά του δεύτερου δεκαλέπτου στον Μιχάλη Μιχαλόπουλο, φάουλ σε κάθε επαφή για τους παίχτες της ομάδα μας.
Όλα τα παραπάνω ήταν κινήσεις που έβγαλαν την ομάδα μας εκτός εαυτού.
Αξιοσημείωτη η έλευση απο την κερκίδα στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας  του κυρίου Τοκατλίδη, χωρίς να έχει δηλωθεί στο φύλλο αγώνα, ο οποίος και αυτός με την σειρά του στόλιζε με "γαλλικά" διαιτητές και παίχτες. (Μάλλον οι κύριοι του Άρατου Κιάτου είχαν δίκιο για την εικόνα της πρώτης αγωνιστικής στο μεταξύ τους ματς).
Ίσως τελικά να θεωρείται κακό από κάποιος ομάδες που αποτελούνται από φίλους και παρέες να είναι ψηλά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπέροχους φιλάθλους μας, για αυτόν τον κόσμο αξίζει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, μέχρι τέλους, αξιοπρεπώς.

Διαιτητές Καραλής-Σαρηγιάννης
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ(Κουλούκης): Στρούμπος Μ,Σαρηγιάννης Γ,Καραγιάννης Κ,Κουγιάς Ε,Τετώρος Γ,Κουγιάς Β 6,Μιχαλόπουλος Αθ 21(5),Δωροβίνης Δ 4,Ευδοκίου Κ,Θωμόπουλος Γ 10(2),Μιχαλόπουλος Μ 15(1),Κάπλατζης Μ 4
ΝΑΥΠΛΙΟ 2010(Φιλίνης): Τσοτσόκος 12,Γεωργούσης 6,Κουτσόπετρας 3(1),Μωραίτης 4,Οικονόμου 2,Κατσαλούλης 16,Παπασαράντος 3(1),Μπούκουρας 11,Παλλαδινός 1,Κομματάς 5,Δέδες 2.
Δεκάλεπτα: α 13-17,β 15-16,(28-33 ημ),γ 21-15,δ 16-12


Οι αδικίες μας κάνουν πιο δυνατούς,μας κάνουν καλύτερη ΟΜΑΔΑ.
Ραντεβού όλοι το Σάββατο 17 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Νέας Κίου, όπου αντιμετωπίζουμε την νεανική ομάδα του Λεωνιδίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.