Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ

Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, η ομάδα μας συνέτριψε την Ερμιόνη με σκορ 75-62.
Ένας πολύ όμορφος αγώνας ,με καλές φάσεις και από τις δύο ομάδες,πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις στον κόσμο που βρέθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο κλειστό της Κίου.
Αυτή η νίκη φέρνει την ομάδα μας στην δεύτερη θέση  της βαθμολογίας.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίχτες και τον προπονητή που έδωσαν δίνουν και θα συνεχίσουν να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό για ακόμα ένα παιχνίδι.Είμαστε ένας υγιείς σύλλογος που πρωταγωνιστούμε στις κατηγορίες(Αντρικού-Γυναικείου)χωρίς βοήθεια από κανέναν(με τους παίχτες να βάζουν από την τσέπη τους τις περισσότερες φορές) και έχοντας ένα γήπεδο που δεν διαθέτει παρκέ(το μοναδικό από τις τόσες ομάδες που αγωνίζονται και στις δύο κατηγορίες.Αυτά πρέπει κάποιοι να τα δουν και να ασχοληθούν πραγματικά.Όλα αυτά μας κάνουν πιο δυνατούς.Μας κάνουν να είμαστε ομάδα,δεμένοι στα καλά και στα άσχημα.
 Για εμάς είστε πρωταθλητές στις καρδιές μας.

                                                   Δ.Σ    Α.Ο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ(Κουλούκης)Στρούμπος 9(1), Κουγιάς Ε 2, Σύτι ,Δωροβίνης 9, Κουγιάς Β 6,  Μιχαλόπουλος Α 15(3),  Καψόπουλος ,Τετώρος Θωμόπουλος, Μιχαλόπουλος Μ 23, Κάπλατζης  11(2).

ΕΡΜΙΟΝΗ(Σκορδής)Αγγελής, Λούζης, Κοσσιώρης 9, Μαναριώτης 19(1), Γκολέμης 7, Μιχαήλωφ, Δεβελέκος 4, Μπακάλης , Σμάνης,Χιώτης 1,Βούρδουλας   22,Παπαφράγκου.

Δεκάλεπτα:α18-14,β16-18(ημ34-32),γ20-15,δ21-15

Διαιτητές:Καραλής Κ- Όλγας Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.