Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΜΥΡΙΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Κοντεύει να τελειώσει η άνοιξη και όμως στο κλειστό της Κορίνθου ήταν πραγματικά σαν Χριστούγεννα. Ο λόγος για τον πίνακα που θύμιζε χριστουγεννιάτικο δέντρο, που τα λαμπάκια όμως ήταν αναμμένα μόνο από την μια πλευρά. Δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση ούτε η ομάδα της Αρχαίας Κορίνθου ούτε η ομάδα του Αργοναύτη. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τον ιδρώτα των παιχτών,δεν επιτρέπεται...δεν προβλέπεται.
Αγωνιστικά η ομάδα μας μπήκε ξανά μουδιασμένη στην αρχή και σε συνδυασμό με τις πολύ καλές επιθετικές επιλογές   του αντιπάλου, βρέθηκε πίσω στο σκορ, με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει με 27-11.
Εκεί η ομάδα μας άλλαξε την άμυνα της από ζώνη σε ένας εναντίον ενός και τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Η άμυνα έσφιξε και αυτό μας έδωσε δύναμη στην επίθεση.Βγήκαν πολύ όμορφες φάσεις που δυστυχώς δεν συνοδεύτηκαν και από νίκη.
Αξιοσημείωτο,επειδή μας αρέσουν και τα στατιστικά, τα ομαδικά φάουλ των ομάδων, 12 Αρχαία Κόρινθος και 27 για τον Αργοναύτη,(κάποιος μάλλον έπαιζε άμυνα ενώ κάποιος άλλος όχι) και επίσης η ομάδα της Κορίνθου από το 51 έως το 64 σκόραρε μόνο με βολές.Δεν τα έχει ανάγκη αυτά η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.
Το Δ.Σ του Αργοναύτη συγχαίρει την ομάδα της Κορίνθου για την άνοδο στην Γ εθνική κατηγόρια , πάντα νίκες

Επόμενο ραντεβού το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 17:οο με αντίπαλο το μαχητικό Ξυλόκαστρο. Στο τελευταίο αγώνα της χρονιάς σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας.

AΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ:(Βλάσσης-Δημητριάδης) Καλυβάς, Τριανταφύλλου, Τερζής 2,  Κατσαμάκης  31(4), Γκαιντάσοφ 16(2), Γδύσης, Χρήστου,  Δανιήλ , Τσεκούρας, Παχουλάς 4, Σταυρόπουλος 11, Αδάμ . 

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ(Κουλούκης)Στρούμπος 2, Χατζηαντωνάκης 5(1),  Κουγιάς Ε 4,
Δωροβίνης 2, Κουγιάς Β 6,  Μιχαλόπουλος Α 9(1) , Τετώρος, Ευδοκίου,   Θωμόπουλος 7(1), Μιχαλόπουλος Μ 18(1), Κάπλατζης  9.


Δεκάλεπτα:α27-11, β12-17(ημ39-28), γ16-17, δ9-17



Διαιτητές:Καραλής Κ.- Πετρόπουλος Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.