Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Σαράντα οκτώ ώρες μετά την λήξη του αγώνα Απόλλων Αρχ. Κορίνθου-Αργοναύτης (64-62),με καθαρό μυαλό και μετά τα  προκλητικά σχόλια που αναρτήθηκαν από τον ΕΠΙΣΗΜΟ Απόλλωνα,θέλουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια,προς ενημέρωση του μπασκετικού κοινού.Όσοι ήταν εκεί(αντίπαλες ομάδες,κοινό,κτλ)την γνωρίζουν ήδη.
Καταρχήν, η δική μας περιγραφή και σχολιασμός δεν στρέφονταν εναντίον σας καθώς το αποτέλεσμα κρίθηκε καθαρά από την διαιτησία.Σε εσάς έχουμε δώσει και ξανά δίνουμε συγχαρητήρια αναγνωρίζοντας  την δίκαιη κατάκτηση  του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία.Έτσι απορούμε για το επιθετικό και μειωτικό ύφος  της περιγραφής του αγώνα που δώσατε,στρεβλώνοντας την αλήθεια.Φέτος είχατε την τύχη να μην αντιμετωπίσετε διαιτησίες ανάλογες με τις δικές μας.Σε αντίθετη περίπτωση,θα κάνατε χειρότερα παράπονα.Κάποιους δεν τους παρεξηγούμε, περισσότερο τους λυπόμαστε για την έκθεση τους απέναντι στον κόσμο.
Μας κατηγορείτε για σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι και λίγο πολύ ότι δεν σας δείραμε.Το μπάσκετ είναι άθλημα για άντρες και με τέτοια μυαλά στην Γ Εθνική θα αντιμετωπίσετε προβλήματα.Έχετε αρκετά έμπειρους αθλητές στην ομάδα για να σας ενημερώσουν για αυτό.Όσο σκληρό όπως λέτε και αν ήταν το παιχνίδι μας δεν δικαιολογείται η διαφορά των 20 φάουλ και ξανά λέμε όταν αυτός ο αριθμός είναι 12-27!!!!ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!
Από την πλευρά μας πιο άνανδρο από το δήθεν ξύλο που σας ρίξαμε θεωρούμε την προσπάθεια φίμωσης 2 γυναικών(επαναλαμβάνω ΓΥΝΑΙΚΩΝ)φιλάθλων που μας ακολούθησαν στην έδρα σας.Μάλλον αυτός ο ΚΥΡΙΟΣ είναι πολύ άντρας και τα βάζει με γυναίκες.Αυτά είναι παιδικά τραύματα(μάλλον πολύ ξύλο από γυναίκα), να το κοιτάξει να του πείτε θα τον βοηθήσετε, θα του κάνει καλό.
Η απόδειξη του ψεύδους για το αντιαθλητικό παιχνίδι μας,είναι πως δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό επεισόδιο μεταξύ αθλητών-προπονητών στην διάρκεια του αγώνα και μετά την λήξη του αγώνα όλοι έδωσαν τα χέρια μεταξύ τους.
Θεωρούμε το θέμα λήξαν, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με εσάς.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ στην προσεχή χρονιά.
Υ.Γ. Θα θέλαμε από την  προσεχή χρονιά παρατηρητές διαιτησίας.Κάποιοι πρέπει κάπου να λογοδοτούν.Υπάρχουν και κάμερες και φυσικά και η ΕΟΚ. Απαιτούμε τα αυτονόητα ,κάντε το μπάσκετ καλύτερο μην κλείνετε τα μάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.